Loading...
Team 2018-01-25T12:03:00+00:00

Ontdek Team

Team – Het spel

LEVEL UP!
Grenzen verleggen, vooruit denken, de diepte in. Organisaties nog beter laten functioneren, dat is het doel van Level Up!. Een spel voor ondernemende types die alles uit hun organisatie willen halen wat er in zit. Het spel zet u aan het denken, inspireert en geeft inzicht in de aspecten die van belang zijn om uw organisatie en medewerkers naar “the next level” te brengen.

Level Up! is een uniek hulpmiddel om te komen tot een strategie voor de lange termijn, organisatorische kwesties verder uit te diepen en te brainstormen over de uitdagingen van uw organisatie. Janse & Janse doet dit exclusief voor haar klanten. Wij bieden u onze kennis en netwerk. Wij inspireren en provoceren. Wij helpen u keuzes te maken en kansen te benutten. Wij doen er met een resultaatgerichte aanpak alles aan om uw organisatie naar het volgende ‘level’ te brengen.

Level Up! kan in zijn totaliteit of op onderdelen op verschillende manieren worden ingezet. Hoe, hangt vooral af van de vraagstukken binnen uw organisatie en het gewenste resultaat. We maken onze dienstverlening 100% op maat voor u. Hieronder schetsen we een aantal voorbeelden hoe u gebruik kunt maken van onze dienstverlening.

  • Eén tot twee onderwerpen uitdiepen binnen 1 of 2 dagdelen.
  • Strategische sessie van 1 tot 2 dagen op basis waarvan een strategisch plan wordt ontwikkeld voor de komende 3 jaar van uw organisatie.
  • Positionering sessie van 1 tot 2 dagen op basis waarvan een positioneringsplan inclusief marketing en public relations wordt ontwikkeld voor 2 jaar.
  • Groeiprogramma van 10 dagen verspreidt over 12 maanden inclusief verdieping, coaching en nazorg.
  • Teamcoaching waarbij 1x per jaar het ontwikkelen van het team centraal staat.
  • Vinger aan de pols waarbij we bijvoorbeeld 1x per kwartaal op structurele basis klankborden over de opgeleverde resultaten van de sessies, organisatorische kwesties en/of de voortgang van uw organisatie.
Wij zijn een eenmanszaak met een groot netwerk, maar geen personeel. En toch is Level Up! voor ons een heel geschikt middel om te leren over onze organisatie. Wat wij ervaren hebben in deze kennismakingsworkshop, delen wij graag met u:

– Wanneer u zich open durft te presenteren, krijgt u van de andere deelnemers veel terug;
– Mensen die u en uw organisatie niet kennen, hebben een hele frisse kijk op uw vraagstukken;
– U vergroot uw netwerk met zinvolle contacten;
– Een leuke manier om uzelf aan anderen te presenteren;
– U deelt uw kennis die u over specifieke onderwerpen heeft ook eens met anderen.

Wij hebben uit 1 sessie al 1 leerpunt gehaald en 1 hele waardevolle tip gekregen, waarbij de deelnemers zelf een rol willen spelen! Daar kunnen wij mee vooruit!

Henriëtte Swartjes, Strandsport Zeeland