Programma’s 2018-01-25T12:03:02+00:00

Programma’s

Level Up! kan op verschillende manieren worden ingezet. We maken onze dienstverlening 100% op maat. Bekijk hier een aantal van onze mogelijkheden.

Level Up! is een uniek hulpmiddel om te komen tot een strategie voor de lange termijn, organisatorische kwesties verder uit te diepen en te brainstormen over de uitdagingen van uw organisatie. Janse & Janse doet dit exclusief voor haar klanten. Wij bieden u onze kennis en netwerk. Wij inspireren en provoceren. Wij helpen u keuzes te maken en kansen te benutten. Wij doen er met een resultaatgerichte aanpak alles aan om uw organisatie naar het volgende ‘level’ te brengen.

Level Up! kan in zijn totaliteit of op onderdelen op verschillende manieren worden ingezet. Hoe, hangt vooral af van de vraagstukken binnen uw organisatie en het gewenste resultaat. We maken onze dienstverlening 100% op maat voor u. Hieronder schetsen we een aantal voorbeelden hoe u gebruik kunt maken van onze dienstverlening.

  • Eén tot twee onderwerpen uitdiepen binnen 1 of 2 dagdelen.
  • Strategische sessie van 1 tot 2 dagen op basis waarvan een strategisch plan wordt ontwikkeld voor de komende 3 jaar van uw organisatie.
  • Positionering sessie van 1 tot 2 dagen op basis waarvan een positioneringsplan inclusief marketing en public relations wordt ontwikkeld voor 2 jaar.
  • Groeiprogramma van 10 dagen verspreidt over 12 maanden inclusief verdieping, coaching en nazorg.
  • Teamcoaching waarbij 1x per jaar het ontwikkelen van het team centraal staat.
  • Vinger aan de pols waarbij we bijvoorbeeld 1x per kwartaal op structurele basis klankborden over de opgeleverde resultaten van de sessies, organisatorische kwesties en/of de voortgang van uw organisatie.

Kennismakingsworkshops
Maak kosteloos kennis met de werkmethode Level Up! tijdens een van onze kennismakingsworkshops.
Locatie: Janse & Janse, Zusterstraat 9 te Goes.

Aanmelden kan via info@L-up.nl.